Kvaglund Kirkes Gospelkor

Øveaften: Tirsdage klokken 17-19. Koret har bestået siden 2006. Der er 80-90 medlemmer. Der er ingen optagelsesprøve. Vi synger 3-stemmigt, og de fleste sange er på engelsk.

Hvis du har lyst til at synge gospel, er det muligt at komme med i koret i januar, hvor koret er åbent for optagelse af nye medlemmer. Der er venteliste, så bliv skrevet på ventelisten, så bliver du kontaktet til januar. Koret er åbent hele året for nye mandlige medlemmer.

Det koster 400 kroner for et helt år at synge i koret. Herudover bliver der arrangeret Gospelworkshops (ca. hvert halve år), som man betaler særskilt for.

Det forventes, at man forsøger at deltage heri. Koret synger til Gospelgudstjenester, Gospel-julekoncert og andre arrangementer to-tre gange i løbet af hver halvårssæson. Så vidt, det er muligt deltager kormedlemmerne i dette.

Kontaktperson er Sonja Kærsgaard, tlf: 2213 3436, mail: sonjakaersgaard@gmail.com

Gospelkoret dirigeres af den meget erfarne gospelkorleder, Lydiah Wairimu.
Lydiah blev født i Kenya den 14. maj 1974. Som seksårig kom hun ind i skolens sangkor i Nairobi, hvor hun blev udvalgt til – år efter år – at synge i et kæmpekor for landets Præsident på nationaldagen. Lydiah har sunget i kirkekor og andre kor med klassiske værker i repertoiret, men koncentrerer sig nu om gospelmusikken.

Hun har boet i Danmark siden 1997 og er, ud over Kvaglund Kirkes Gospelkor, leder af Gospelkor i Vildbjerg, Haderup, Holstebro, Horne, Lemvig og Klitmøller

Seniorkor

Kvaglund Kirkes seniorkor er et kor hvor det sociale fællesskab omkring sang og musik er i fokusStilen er meget blandet og vi synger bl.a. højskolesange, seniorsange, kanons og lettere korsatser.

Vi hygger os sammen, med sang, musik og også snak. I seniorkoret kan alle som er interesseret møde op og være med nogle gange, for at se om det er noget for dem.
Man kan ellers tilmelde sig til koret. Det koster 150 kr. pr. halve år at være medlem af seniorkoret.

Vi synger torsdage fra kl. 14.30 til 16.30. Fra kl. 14.30 er der kaffe og socialt samvær hvor vi snakker sammen og lærer hinanden at kende.

At være med i seniorkoret kræver ingen optagelsesprøve, og alle kan være med i koret.

Korleder er Organist Yvonne Søndergaard Larsen.

Babysalmesang starter op den 2.februar 2018

Det er et tilbud til småbørnsfamilier med børn fra ca. 2. til 12. måneder som sammen med en eller begge forældre synger og leger med hinanden. Babysalmesang er populært mange steder, og i Kvaglund Kirke tilbydes babysalmesang med jævne mellemrum.
Mor og fars stemme er den bedste i verden for den lille. At synge, lege, danse og bevæge sig med sit barn er med til at stimulere alle barnets sanser. Der synges børnevenlige sange, salmer, danse, rim og remser

Der bruges forskellige redskaber: instrumenter, faldskærm, sæbebobler, balloner etc. Ved at deltage i babysalmesang kan forældre få inspiration til at synge videre derhjemme.
For mere information kontakt Organist Yvonne Søndergaard Larsen tlf. 2235 9354 organist@kvaglundkirke.dk

En mor fortæller om hvordan hun oplever babysalmesang:
“Lyset er blødt, og lyden er afdæmpet, fuldstændig som man forventer den i sådan et rum. Men foran os breder der sig et hav af farvestrålende tæpper, og livgivende pludren.
I starten er stemningen højtidlig og man kan mærke kirkerummet, men så snart at Yvonne har sunget den første morgensang, og alle rekvisitterne kommer i spil, udvikler stemningen sig til hyggeligt og latterfyldt rytmik. På hver sin vis hilser babyerne på hinanden, ved berøring, smil og lange blikke. Og når, mødrenes stemmer løfter sig og fylder rummet, opbygges harmonien imellem os. Vi danser, rokker, og marcherer, sæbebobler og levende lys opstår foran børnenes ivrige ansigter. Og til sidst, når de alle sidder på flyglet, og lader tonerne vibrerer gennem kroppen, kan man mærke at børnene har taget imod musikken og blevet mætte af oplevelser. Og så er der kaffe!”
Skrevet af Kira V. Ragnarsson

Kirkekoret

Kirkekoret er et kor for alle både piger og drenge fra 5. klasse og opefter.
Koret øver hver onsdag kl. 16.30-17.30 og synger til gudstjenester om søndagen ca 1-2 gange i måneden hvor koret mødes kl. 9.45 til en kort prøve inden gudstjenesten kl. 10.30.

I koret synger vi salmer, lovsange, gospel og meget forskellig musik, samtidig med at vi arbejder med noder og sangteknik.

I kirkekoret tjener man lidt lommepenge ved at synge med om søndagen.
De første 3 gange er prøvegange.. Efter de tre gange er der en lille optagelsesprøve inden man ansættes i koret.

Er du interesseret i at være med eller har spørgsmål, så kontakt organist Yvonne Søndergaard Larsen, organist@kvaglundkirke.dk eller på tlf. 2235 9354

Gospelkids

Gospelkids er for alle børn i 0. – 4. klasse, der kan li’ god rytmisk sang med gang i.
Vi synger, leger, danser, lærer musikord og synger til kirkens familiegudstjenester,
Børnekoret er en slags forskole til kirkekoret. Når man kommer i 4.-5. klasse kan man søge optagelse i kirkekoret, hvor der er en lille optagelsesprøve.

Har du lyst til at være med, eller har spørgsmål, så kontakt organist og korleder Yvonne Søndergaard Larsen på tlf.: 2235 9354 eller organist@kvaglundkirke.dk