Spis og snak gruppe 1

Vi er en gruppe mennesker, der mødes tirsdage fra kl. 18.00 til 20.00.
Vi er et fællesskab, med Gud i centrum, hvor vi spiser sammen, deler liv og tro, læser biblen og beder sammen. Vi deltager i Fellowship Meals i Kvaglund Kirke.

Har du lyst til at være med så kontakt Inga Kærgaard på 2235 5413

Kirkefamilie

Kom og vær med i vores Spis og snak fællesskabsgruppe!
Vi mødes hver mandag fra kl. 17.30 til 19.30 i forskellige hjem. Vi spiser sammen, har fællesskab, læser biblen og beder sammen.

Nye er meget velkomne! Ønsker du at være med, eller vil du bare gerne vide mere om gruppen, så kontakt Poul Martin Nielsen på 5240 4087 eller Berith Nord Hansen på 2521 1676

Ungdomsgruppe

Gruppen er for unge, der er færdige med folkeskolen og er i alderen 16-24 år. Vi mødes ONSDAG I LIGE UGER uger fra kl. 19.00 – 21.30 i ‘Det Internationale Hus’ bag Kvaglund Kirke.

I gruppen bruger vi tid på at dele liv og tro med hinanden. Vi snakker om hvordan det er at være ung og kristen og om de spørgsmål, som man sommetider kan tumle med som ung kristen. Vi mødes til hygge, snak, bibellæsning, bøn, filmhygge – eller hvad vi ellers lige finder på. Vi håber, at du har lyst til at være med! Alle er meget velkomne.

Kontaktperson: Maibritt Moesgaard Thyssen Tlf: 30115063 & Thomas Krüger Tlf: 93800493Tag endelig kontakt, hvis du har spørgsmål til gruppen.

Familieklynge 1

Vi er 6 børnefamilier, som mødes en gang om ugen i forskellige konstellationer, Vi har fokus på fællesskabet og på at være kirke som familie. Vi vil i princippet gerne være mange flere, men er ved at nå vores max i forhold til plads i hjemmene. Har du lyst til at være med så kontakt os og vi kan måske hjælpe med at starte en ny gruppe op.

Fællesskabsgruppe 1

I vores fællesskabsgruppe handler det om at være sammen med Gud og hinanden. Vi mødes på forskellige tidspunkter og med forskelligt formål: Studie, fællesskab, bøn og lovsang. vi eksperimenterer med vores trospraksis sammen. Vores samlinger er bygget op omkring følgende.

Klik her og se opbygningen

Til fællessamlingerne, der ligger om fredagen eller søndagen, starter vi med at spise sammen. Børnene er med noget af tiden, men passer ellers sig selv.

Kontakt Margrethe Cæsar Bjerg for mere info på 6168 5785

Fællesskabsgruppe 2

Har du lyst til at udvide dit netværk i kirken og lære nye at kende?
Så kom og vær med i vores fællesskabsgruppe!
Vi er en lille gruppe på 5, men vi vil meget gerne være flere. Vi mødes hver 14. dag fra ca. 18-21.00 i private hjem og starter som regel med at spise og hygge sammen. Bagefter læser vi de tekster som bruges i gudstjenesten den kommende søndag, vi forsøger at forstå dem og ser om vi kan bruge noget af det i vores hverdagsliv i dagens Danmark.

Vi er i udgangspunktet en ”voksen” gruppe, så vi planlægger ikke børneprogram.
Du kan deltage uanset om du kender meget eller lidt til bibelen.
Kontakt os hvis du er nysgerrig og vil vide mere.

Juniorklynge

Vi er en gruppe juniorer, som kommer i Kvaglund kirke. Vi samles to gange om måneden for at hygge og have det sjovt sammen; en lørdag og en søndag hver måned med ca. 14 dages mellemrum. Lørdagene mødes vi hjemme hos hinanden til spisning og en kreativ aktivitet eller en hyggelig film. Vi hører selvfølgelig også lidt om Gud og synger et par sange sammen. Disse aftener slipper vi næsten for de voksne. Søndagene har lidt mere fart over feltet og her mødes vi til en eftermiddag fuld af aktiviteter og sjov. Ofte vil der være en del forældre med.

Bibellæsning

Vi læser  i Bibelen ,snakker om teksten, og de tanker den sætter i gang hos os. Begynder og slutter med bøn.
Og ikke at forglemme hyggeligt kaffebord og dejligt fællesskab.
Vi mødes privat – mandage i lige uger kl. 19-21.
Gruppen er aktuelt en lukket gruppe.

Kontakterson: Karin Skjøth, telefon 6068 7184. Kontakt os.