Spis og snak gruppe 1

Vi er en gruppe mennesker, der mødes tirsdage fra kl. 18.00 til 20.00.
Vi er et fællesskab, med Gud i centrum, hvor vi spiser sammen, deler liv og tro, læser biblen og beder sammen. Vi deltager i Fellowship Meals i Kvaglund Kirke.

Har du lyst til at være med så kontakt Inga Kærgaard på 2235 5413

Kirkefamilie

Kom og vær med i vores Spis og snak fællesskabsgruppe!
Vi mødes hver mandag fra kl. 17.30 til 19.30 i forskellige hjem. Vi spiser sammen, har fællesskab, læser biblen og beder sammen.

Nye er meget velkomne! Ønsker du at være med, eller vil du bare gerne vide mere om gruppen, så kontakt Poul Martin Nielsen på 5240 4087 eller Berith Nord Hansen på 2521 1676

Ungdomsgruppe

Gruppen er for unge, der er færdige med folkeskolen og er i alderen 16-24 år. Vi mødes ONSDAG I LIGE UGER uger fra kl. 19.00 – 21.30 i ‘Det Internationale Hus’ bag Kvaglund Kirke.

I gruppen bruger vi tid på at dele liv og tro med hinanden. Vi snakker om hvordan det er at være ung og kristen og om de spørgsmål, som man sommetider kan tumle med som ung kristen. Vi mødes til hygge, snak, bibellæsning, bøn, filmhygge – eller hvad vi ellers lige finder på. Vi håber, at du har lyst til at være med! Alle er meget velkomne.

Kontaktperson: Maibritt Moesgaard Thyssen Tlf: 30115063 & Thomas Krüger Tlf: 93800493Tag endelig kontakt, hvis du har spørgsmål til gruppen.

Familieklynge 1

Vi er 6 børnefamilier, som mødes en gang om ugen i forskellige konstellationer, Vi har fokus på fællesskabet og på at være kirke som familie. Vi vil i princippet gerne være mange flere, men er ved at nå vores max i forhold til plads i hjemmene. Har du lyst til at være med så kontakt os og vi kan måske hjælpe med at starte en ny gruppe op.

Bibellæsning

Vi læser  i Bibelen ,snakker om teksten, og de tanker den sætter i gang hos os. Begynder og slutter med bøn.
Og ikke at forglemme hyggeligt kaffebord og dejligt fællesskab.
Vi mødes privat – mandage i lige uger kl. 19-21.
Gruppen er aktuelt en lukket gruppe.

Kontakterson: Karin Skjøth, telefon 6068 7184. Kontakt os.

Fællesskabsgruppe 1

I vores fællesskabsgruppe handler det om at være sammen med Gud og hinanden. Vi mødes på forskellige tidspunkter og med forskelligt formål: Studie, fællesskab, bøn og lovsang. vi eksperimenterer med vores trospraksis sammen. Vores samlinger er bygget op omkring følgende.

Klik her og se opbygningen

Til fællessamlingerne, der ligger om fredagen eller søndagen, starter vi med at spise sammen. Børnene er med noget af tiden, men passer ellers sig selv.

Kontakt Margrethe Cæsar Bjerg for mere info på 6168 5785

Fællesskabsgruppe 2

Har du lyst til at udvide dit netværk i kirken og lære nye at kende?
Så kom og vær med i vores fællesskabsgruppe!
Vi er en lille gruppe på 5, men vi vil meget gerne være flere. Vi mødes hver 14. dag fra ca. 18-21.00 i private hjem og starter som regel med at spise og hygge sammen. Bagefter læser vi de tekster som bruges i gudstjenesten den kommende søndag, vi forsøger at forstå dem og ser om vi kan bruge noget af det i vores hverdagsliv i dagens Danmark.

Vi er i udgangspunktet en ”voksen” gruppe, så vi planlægger ikke børneprogram.
Du kan deltage uanset om du kender meget eller lidt til bibelen.
Kontakt os hvis du er nysgerrig og vil vide mere.

Juniorklynge

Juniorklyngen i Kvaglund Kirke er for dig, der går i 4.-7. klasse og som ønsker at have det sjovt sammen med dine kammerater og Gud. Vi mødes hver 2. uge i et privat hjem til en spas, spis og snak aften fra kl. 17.00-20.00. Her vil værtsfamilien stå for en sjov aktivitet, et aftensmåltid og en samtale om Gud og tro. Der vil også være tid til at hygge og hænge ud. En gang om måneden mødes juniorklyngen med kirkens teenklynge til en fælles aktivitet. Har du lyst til at være med i juniorklyngen kan du skrive til Margrethe Cæsar Bjerg, margrethe79@hotmail.com, tlf.nr. 61685785.

Teenklynge

Teenklyngen i Kvaglund Kirke er for dig, der er 14-19 år og som ønsker at have det sjovt sammen med dine kammerater og Gud. Vi mødes hver anden tirsdag/onsdag fra kl. 17.00-20.30 – nogle gange i hinandens hjem, andre gange i andre hjem hos personer i menigheden. Når vi mødes i eget hjem laver vi mad sammen, hygger og har en samtale om Gud og tro. Når vi mødes i andre hjem, bliver der lavet mad til os og vi har lidt mere tid til at gå i dybden med en samtale om Gud og tro på baggrund af et oplæg. Der er altid tid til at hygge og hænge ud. En gang om måneden mødes teenklyngen med kirkens juniorklynge til en fælles aktivitet. Har du lyst til at være med i teenklyngen kan du skrive til Margrethe Cæsar Bjerg, margrethe79@hotmail.com, tlf.nr. 61685785.