Små synger sammen

9. september – kl. 10:00 - 12:36

Billedet viser en illustration af en smily og nogle dyr som holder fest. Tekst på billedet "Små synger sammen".

Små synger sammen er et årligt sangevent som arrangeres af Kirker for daginstitutioner og dagplejer.

Vær med til at fejre den største årlige sangdag for landets førskolebørn, som i år foregår torsdag den 9. september. Alle børn i vuggestuer, børnehaver og dagplejer er inviteret til at synge med.

Årets tema er VILDE DYR, og mange af sangene kan du allerede finde på YouTube m.m.

Vi vil så gerne finde ud af, hvor mange børn vi kan samle på årets største festdag for de små. Derfor håber vi, at alle, der arrangerer sangaktiviteter på dagen, vil tilmelde sig Små Synger Sammen Dag 2021 herunder. Se vores Små Synger Sammen-landkort, der viser hvor i landet der bliver sunget.

Har I allerede tilmeldt jer Små Synger Sammen Dag 2021?

Klik her for at gå direkte til materialesiden.

Begivenhed Kategori:

Kvaglund Kirke