Gudstjeneste ved Georg Græsholt

21. februar – kl. 10:30 - 11:00

Velkommen til gudstjeneste, 1. søndag i fasten

Gudstjenesten vil vare 30 minutter og vi vil have fælles nadverfejring.
Der vil være musik og sang ved organist Yvonne Larsen og sanger Else Marie Laugesen, som menigheden kan nyde at lytte til under gudstjenesten. (Der vil ikke være fællessang til gudstjenesten).

Online kirkekaffe:

Kl. 11.30 (efter gudstjenesten) mødes vi til online kirkekaffe via Zoom. Alle er velkomne til at være med.

Vær med på Zoom via dette link:

Der vil ikke være en online version af gudstjenesten denne søndag og der er derfor heller ikke online børnekirke.

Retningslinjer for gudstjenester:

Vi må igen mødes i kirken. Dog er der nye retningslinjer, som betyder, at vi mødes under lidt andre vilkår end vi er vant til.
Helt konkret betyder retningslinjerne:
– At gudstjenester max må vare 30 minutter
– At vi skal undgå fællessang og finde alternativer (fx instrumental musik eller en forsanger, der synger for menigheden)
– At vi skal følge de skærpede afstands- og arealkrav, dvs. holde 2 meters afstand og have 7,5 m2 gulvareal per person – derved må vi være 50 personer i Kvaglund Kirke.
– At vi fortsat sørger for god hygiejne og bruger mundbind

21. februar
, ,