9. november – kl. 10:00 - 11:00

Billedet viser 5 babyer og deres mødre. Babyerne ligger på klaveret. Yvonne organist sidder og spiller på klaveret.

Det er et tilbud til småbørnsfamilier med børn fra ca. 2. til 12. måneder som sammen med en eller begge forældre synger og leger med hinanden. Babysalmesang er populært mange steder, og i Kvaglund Kirke tilbydes babysalmesang med jævne mellemrum.

Mor og fars stemme er den bedste i verden for den lille. At synge, lege, danse og bevæge sig med sit barn er med til at stimulere alle barnets sanser. Der synges børnevenlige sange, salmer, danse, rim og remser

Der bruges forskellige redskaber: instrumenter, faldskærm, sæbebobler, balloner etc. Ved at deltage i babysalmesang kan forældre få inspiration til at synge videre derhjemme.

For mere information kontakt Organist Yvonne Søndergaard Larsen tlf. 2235 9354 organist@kvaglundkirke.dk

,

Kvaglund Kirke