25. maj – kl. 10:00 - 11:00

BABYSALMESANG STARTER OP IGEN

Babysalmesang er et tilbud til småbørnsfamilier med børn fra ca. 2. til 12. måneder.

Der synges børnevenlige sange, salmer, danse, rim og remser

Der bruges forskellige redskaber: instrumenter, faldskærm, sæbebobler, balloner etc.

Ved at deltage i babysalmesang kan forældre få inspiration til at synge videre derhjemme. Mor og fars stemme er den bedste i verden for den lille, så at synge, lege, danse og bevæge sig med sit barn er med til at stimulere alle barnets sanser.

Efter musikalsk samvær i kirken er der mulighed for en snak, en kop kaffe, amning,  varme grød, beskift etc.

Yderlig info og tilmelding:

Der er babysalmesang i Kvaglund kirke hver tirsdag kl 10-11. Et forløb varer ca 10 gange.

Nyt hold starter tirsdag d. 4 maj, såfremt corona-restriktionerne tillader det. Tilmelding er nødvendig.

For mere information og tilmelding kontakt Organist Yvonne Søndergaard Larsen. Tlf. 2235 9354. Mail: organist@kvaglundkirke.dk

25. maj