Fælles bedeaften

16. december 2021 – kl. 19:00 - 21:00

VISIONSAFTENEN ÆNDRER FOKUS TIL BEDEAFTEN

Kære alle
Så er vi her igen… Øgede restriktioner og bekymring for, hvordan julen og vinteren kommer til at forløbe. Det er som om, at vi har været her før.
Sidste år måtte vi aflyse vores visionsaften med gløgg og æbleskiver. Og nu skal vi så igen i år tage stilling til om vi kan holde en aften for at præsentere vores nye vision for jer på torsdag.
Som de nuværende restriktioner er må vi egentlig godt holde den aften vi havde planlagt. Men på den anden side ved vi godt at nogen måske vil blive hjemme for at passe på sig selv og hinanden.
Samtidigt så kan bekymringen for hvordan vinteren bliver i forhold til restriktioner og nedlukning godt lægge lidt en dæmper på begejstringen for at skulle samles om en vision med fokus på hvor vi skal hen som kirke sammen i den nærmeste fremtid.
Vi er klar over, at vi vil skuffe nogen både hvis vi holder fast i visionslanceringen på torsdag og hvis vi aflyser aftenen.
Så nu har vi valgt at gøre noget helt tredje.
Vi vil stadig mødes på torsdag – dem af os, der føler os trygge ved det. Vi vil tale lidt om den nye vision, men den helt store lancering vil vi vente lidt med.
Til gengæld vil vi bruge aftenen på torsdag til at bede sammen. Bede om at Gud må lede os sikkert igennem en ny tid med bekymringer og usikkerhed. Vi vil bede for vores land og for alle som er bekymrede og ængstelige i den her tid.
Og så vil vi bede om visdom og klarsyn til hvordan vi skal dele det vi oplever Gud kalder os til at gå ud i som menighed. Bede om lys i øjnene og mod, så vi tør være den kirke, som vi oplever han kalder os til at være.
Så kom og vær med til at bede for vores kirke, visionen, vores land og hele den aktuelle situation på torsdag kl. 19.00.
Alle er velkomne til at være med!

16. december 2021
,