Visionsaften ved menighedsrådet

16. december – kl. 19:00 - 21:00

Dekorativt billede

Velkommen til visionsaften ved menighedsrådet torsdag d. 16. december kl. 19.00.

Kom og vær med denne aften, hvor menighedsrådet vil præsentere den nye vision for den næste tid i Kvaglund Kirke.

Det bliver en aften med lovsang og fælles bøn for den kommende tid i vores kirke. Samtidig bliver det en fejring og en markering af alt det spændende, som vi oplever at Gud kalder os til som kirke her i Kvaglund og Esbjerg.
Der vil denne aften både være tid til præsentation af visionen, samt til at stille spørgsmål efterfølgende.

Og når nu aftenen afholdes i december, så vil der blive serveret æbleskiver og gløgg.

Har man ikke mulighed for at være med denne torsdag aften, så er der endnu en mulighed til gudstjenesten d. 19. december, hvor der også sættes fokus på visionen, når vi holder visionssøndag.
Kom endelig og vær med en af disse to datoer.

Mere info om visionsprocessen:

I efteråret 2020 begyndte det nyvalgte menighedsråd en visionsproces, hvor ønsket var at undersøge Guds kald til os som menighed.

Gennem de sidste par år har vi modtaget ord og billeder om den næste tid for os her i Kvaglund Kirke. Både fra folk i menigheden, men også fra andre, som vi som kirke har fået kontakt med. Vi oplever, at Gud taler til os. I disse ord og billeder tegner en rød tråd for en ny tid og et nyt kald for os som kirke.

16. december
,