Skærtorsdagsgudstjeneste

1. april – kl. 18:00 - 18:30

Velkommen til gudstjeneste, skærtorsdag

Velkommen til gudstjeneste i Kvaglund Kirke

Denne skærtorsdag vil der være en kort nadvergudstjeneste ved Jakob Wilms Nielsen.
Der vil ikke være fællessang til gudstjenesten, men der vil blive spillet lovsange, som menigheden kan lytte til. Gudstjenesten varer 30 minutter.

Der vil ikke være live-stream af nadvergudstjenesten skærtorsdag.

Online kirkekaffe holder påskeferie: Der er ingen online kirkekaffe efter gudstjenesten pga. påskeferien.

Retningslinjer for gudstjenester:
Vi må igen mødes i kirken. Dog er der nye retningslinjer, som betyder, at vi mødes under lidt andre vilkår end vi er vant til.
Helt konkret betyder retningslinjerne:
– At gudstjenester max må vare 30 minutter
– At vi skal undgå fællessang og finde alternativer (fx instrumental musik eller en forsanger, der synger for menigheden)
– At vi skal følge de skærpede afstands- og arealkrav, dvs. holde 2 meters afstand og have 7,5 m2 gulvareal per person – derved må vi være 50 personer i Kvaglund Kirke.
– At vi fortsat sørger for god hygiejne og bruger mundbind

Begivenhed Kategori: