Reception for leder til Folkehuset Kvaglund

24. september – kl. 15:00 - 16:00

Dekorativt billede

RECEPTION OG PRÆSENTATION AF LEDER FORFOLKEHUSET KVAGLUND

Folkehuset Kvaglund har fået sin første ansatte medarbejder. Allan Skovgaard Jensen har søgt og fået stillingen som leder af Folkehuset Kvaglund. I den anledning inviteres til reception fredag d. 24. sept. fra 15-16 i Bibliotekets lokaler (Kvaglundparken 18), hvor vi vil byde velkommen til Folkehusets nye leder, og afsløre Folkehusets første spændende tiltag.

Folkehuset Kvaglund, ejes og drives af Kvaglund Kirke, med tilskud fra Esbjerg Kommune, men er et fælles projekt med aktører fra Bydelsprojekt 3i1, Kvaglund Bibliotek, Kvaglundskolen og Folkekirkens Tværkulturelle Center. Projektet er i den indledende fase, hvor der arbejdes på at få de sidste formalia på plads, så bygningen kan købes og byggeprocessen sættes i gang.
I Folkehuset skal der være plads til den folkelige og kulturellemangfoldighed, der kendetegner Kvaglund og Esbjerg. Et sted hvor vi mødes på tværs og på midten og beriger hinanden med hver vores særlige perspektiv på det at være menneske. Målet er at skabe en dagligstue midt i Kvaglund, med attraktive rum og aktiviteter, hvor vi mødes om alt det, vi er fælles om, og hvor alle er velkomne!

I folkehuset er der planer om en Café, en multisal, plads til bibliotek og kontorer for 3i1, samt et teenageområde, hvor kvarterets unge kan hænge ud.
D. 24. sept. kl. 15-16 afholdes der reception i Bibliotekets lokaler (Kvaglundparken 12), hvor der er mulighed for at møde den nye leder af Folkehuset og høre lidt om hans drømme og ideer for huset. Der serveres tapas, ost og forskellige drikkevarer. Og sidst men ikkemindst vil der være en særlig afsløring af folkehus lederens førstegode ide, til hvordan folkehuset allerede nu kan få en fysisktilstedeværelse.

,

Kvaglund Kirke