Konfirmationsgudstjeneste

14. maj – kl. 10:30 - 11:45

Billedet viser røde og hvide roser i en buket. På billedet står der Konfirmation og man ser Kvaglund Kirkes logo som ligner et sejl med 3 bølger som falder ned over sejlet.

Konfirmationen er det ritual i kirken, som markerer overgangen mellem barndom og ungdom. Konfirmation betyder, at Gud bekræfter det løfte om at være med dig, som han gav dig, da du blev døbt.

Som døbt får du lov til selv at tage stilling til din dåb, når du er på vejen mod at blive voksen. Ved konfirmation bekræfter Gud sit ja til dig og siger, at han holder, hvad han lovede til din dåb. Som konfirmand gentager du dåbens ja med dit ja til den kristne tro og bliver velsignet.

På denne særlige dag vil vi følge kirkens konfirmander og være med dem når de bekræfter deres dåb og Gud bekræfter det løfte som han har givet dem.
Alle er velkommen på dagen.

14. maj
Begivenhed Kategori: