AFLYST – Juleaftensgudstjeneste

24. december 2020 – kl. 16:00 - 17:00

GUDSTJENESTEN ER AFLYST!!

COVID-19 restriktionerne gør, at vi i år bliver nødt til at have tilmelding til julegudstjenesterne, da der er begrænsede antal pladser.

I år afholder vi derfor tre julegudstjenester d. 24. december:

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig til gudstjenesten kl. 16.00 nederst på denne side. Tryk på “deltager” knappen og angiv derefter navn, mail og antal deltagere.

Tilmeld kun personer fra din egen familie/husstand.

Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet.
Vi reserverer dog et begrænset antal pladser til at vi kan lukke folk ind i døren, hvis der skulle være nogen, som ikke på forhånd har fået informationen om tilmelding.

Kontakt:

Oplever du problemer med din tilmelding, så skriv til os på info@kvaglundkirke.dk.

Det er også muligt at tilmelde sig over telefonen. Ring til daglig leder, Maibritt Thyssen, på telefon 8140 1017 for at tilmelde dig.

Afbud:

Skulle du derfor blive forhindret i at deltage, så beder vi dig kontakte os for at slette din tilmelding, så andre kan få din plads.

COVID-19:
Vi følger naturligvis de gældende Corona-retningslinjer, og tager i den forbindelse i de nødvendige forbehold, så vi kan være sammen på en god og forsvarlig måde.

Derfor beder vi dig også ankomme til kirken i god tid, så vi kan få alle godt på plads med god afstand inde i kirken, inden gudstjenesten.

Mundbind:
Husk, at vi bærer mundbind i kirken, når vi ankommer og ellers bevæger os rundt i kirken. Når man sidder ned, må man tage sit mundbind af.

24. december 2020
Pris: