AFLYST – Juleaftens- familiegudstjeneste

24. december 2020 – kl. 10:30 - 12:00

GUDSTJENESTEN ER AFLYST!!

COVID-19 restriktionerne gør, at vi i år bliver nødt til at have tilmelding til julegudstjenesterne, da der er begrænsede antal pladser.

I år afholder vi derfor tre julegudstjenester d. 24. december:

Tilmelding: UDSOLGT

Du kan tilmelde dig til gudstjenesten kl. 10.30 nederst på denne side. Tryk på “deltager” knappen og angiv derefter navn, mail og antal deltagere.

Tilmeld kun personer fra din egen familie/husstand. Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet.
Der er desværre ikke flere ledige pladser til gudstjenesten kl. 10.30.

Kontakt:

Oplever du problemer med din tilmelding, så skriv til os på info@kvaglundkirke.dk.

Det er også muligt at tilmelde sig over telefonen. Ring til daglig leder, Maibritt Thyssen, på telefon 8140 1017 for at tilmelde dig.

Afbud:

Skulle du derfor blive forhindret i at deltage, så beder vi dig kontakte os for at slette din tilmelding, så andre kan få din plads.

COVID-19:
Vi følger naturligvis de gældende Corona-retningslinjer, og tager i den forbindelse i de nødvendige forbehold, så vi kan være sammen på en god og forsvarlig måde.

Derfor beder vi dig også ankomme til kirken i god tid, så vi kan få alle godt på plads med god afstand inde i kirken, inden gudstjenesten.

Mundbind:
Husk, at vi bærer mundbind i kirken, når vi ankommer og ellers bevæger os rundt i kirken. Når man sidder ned, må man tage sit mundbind af.

24. december 2020
Pris: