International Kvindeklub

28. april – kl. 14:00 - 17:00

Kvinder møder Kvinder er en international klub for kvinder, med forskellige nationaliteter og religiøs baggrunde.
Vi vil gerne hjælpe nye danske kvinder med at danne netværk. Vi arbejder med integration og forbedring af livskvalitet gennem socialt samvær og forskellige aktiviteter, hvor alle inddrages med de ressourcer de har inden for f.eks. syning, madlavning, kreativitet.
Vi lærer at lave internationale retter og hører om forskellige traditioner, vi syr og fører samtaler om kvindens rolle i forskellige kulturer, højtiderne i forskellige traditioner, eller om bøn og faste i de forskellige religioner. Vi har også undervisning i f.eks. sundhed, opdragelse af børn og skolehjem samtale.

OBS: Hvis vi bliver mere end 10 personer, deler vi os i to grupper, grundet det indendørs forsamlingsforbud på 10.

,

Internationale Hus, Udgiv til web (www.kvaglundkirke.dk)