Gudstjeneste ved Jakob Wilms Nielsen – prædiken ved Jens Fischer Nielsen

7. februar – kl. 10:30 - 11:00

Søndag seksagesima – G2

Velkommen til gudstjeneste i Kvaglund Kirke.

Denne søndag vil der være en kort gudstjeneste på 30 minutter. Vores tidligere præst Jens Fischer Nielsen vil holde dagens korte prædiken. Derudover vil Jens introducere Kvaglund Kirkes nye missionsprojekt for 2021, som er Danmissions projekt i Bangladesh. Der vil ikke være fællessang til gudstjenesten, men der vil blive spillet to lovsange, som menigheden kan lytte til.

Online version:

Der vil også blive sendt en online version via kirkes Facebookside kl. 10.30 på søndag.
Du kan finde vores Facebookside her:
Online kirkekaffe:
Vi vil igen mødes til online kirkekaffe over Zoom kl. 11.30, hvor vi kan hilse på hinanden. Alle er velkomne til at deltage.
Link til Zoom indsættes her i ugen op til gudstjenesten:

Retningslinjer for gudstjenester:
Vi må igen mødes i kirken. Dog er der nye retningslinjer, som betyder, at vi mødes under lidt andre vilkår end vi er vant til.
Helt konkret betyder retningslinjerne:
– At gudstjenester max må vare 30 minutter
– At vi skal undgå fællessang og finde alternativer (fx instrumental musik eller en forsanger, der synger for menigheden)
– At vi skal følge de skærpede afstands- og arealkrav, dvs. holde 2 meters afstand og have 7,5 m2 gulvareal per person – derved må vi være 50 personer i Kvaglund Kirke.
– At vi fortsat sørger for god hygiejne og bruger mundbind

7. februar
, ,