Gudstjeneste ved Georg Græsholt

17. januar – kl. 10:30 - 11:00

2. søndag efter Helligtrekonger – G1 Gudstjeneste

Søndagens tekst kan finde her.

Velkommen til gudstjeneste i Kvaglund Kirke.

Til denne korte gudstjeneste på 30 minutter vil Georg Græsholt holde dagens prædiken.
Der vil være sang og musik ved organist Yvonne Larsen og sanger Else Marie Laugesen, som menigheden kan nyde at lytte til under gudstjenesten.

Online kirkekaffe:

Kl. 11.30 (efter gudstjenesten) mødes vi til online kirkekaffe via Zoom. Alle er velkomne til at være med.

Vær med til online kirkekaffe på dette link:
Der vil ikke være en online version af gudstjenesten denne søndag og der er derfor heller ikke online børnekirke.
Retningslinjer for gudstjenester:
Vi må igen mødes i kirken. Dog er der nye retningslinjer, som betyder, at vi mødes under lidt andre vilkår end vi er vant til.
Helt konkret betyder retningslinjerne:
– At gudstjenester max må vare 30 minutter
– At vi skal undgå fællessang og finde alternativer (fx instrumental musik eller en forsanger, der synger for menigheden)
– At vi skal følge de skærpede afstands- og arealkrav, dvs. holde 2 meters afstand og have 7,5 m2 gulvareal per person – derved må vi være 50 personer i Kvaglund Kirke.
– At vi fortsat sørger for god hygiejne og bruger mundbind

17. januar
, ,