Familiegudstjeneste ved Jakob Wilms Nielsen

24. december 2021 – kl. 10:30 - 11:30

Dekorativt billede

Velkommen til en festlig julegudstjeneste for hele familien.

Der vil være skuespil, julesange og juleevangeliet fortalt i børnehøjde. Pyrus og Kandis kommer på besøg og forsøger at finde ud af, hvad det med julen egentlig handler om.

På grund af de gældende corona-restriktioner er tilmelding nødvendig. Tilmeld dig nederst på denne side.

Der vil være få ledige pladser i døren, som uddeles efter først-til-mølle princippet.

De gældende coronarestriktioner:
Mundbind: Der skal bæres mundbind, når man bevæger sig rundt i kirken. Når man sidder ned må mundbindet fjernes.

Coronapas: De opdaterede corona-restriktioner betyder, at man skal vise coronapas, når man forsamles mere end 100 personer indendørs (gælder for alle over 15 år, med mindre man er fritaget). Der skal derfor vises coronapas i døren til julegudstjenesten. Hav coronapasset klar i døren.

Arealkrav: Arealkravet lyder en person per 2 m2, hvis deltagerne sidder ned. Det betyder at vi til gudstjenester i Kvaglund Kirke maksimalt må være 180 personer.

Billet betingelser

24. december 2021