Årsfest

10. juni – kl. 16:00 - 22:00

Billede af balloner

VELKOMMEN TIL ÅRFEST FOR MENIGHEDEN I KVAGLUND KIRKE – 2022

Det er endnu en gang blevet tid til kirkens store årsfest – og vi glæder os!

Fredag d. 10. juni vil vi derfor gerne invitere hele menigheden til årsfest i Kvaglund Kirke. Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag og aften fyldt med fællesskab.

PROGRAM

Programmet er to-delt. Vi starter eftermiddagen med at Kvaglund Kirkes Menighedsråd afholder deres årlige orienteringsmøde, hvorefter foreningen Kvaglund Kirkes Menighedsfællesskab afholder deres årsmøde. Begge dele foregår inden spisningen. Her vil vi blive opdateret på hvad der er sket i kirken det sidste år – samt høre om hvilke spændende ting, der sker i den kommende sæson for os som kirke. Herefter vil vi fortsætte aftenen med spisning, underholdning og lovsang.

Aftenenes program:

kl. 16.00: Orienteringsmøde fra Kvaglund Kirkes Menighedsråd, samt menighedsmøde for foreningen Kvaglund Kirkes Menighedsfællesskab.

kl. 18.00: Spisning og underholdning

kl. 21.00: Lovsang

Aftenen slutter ca. kl. 22.00. Vi håber, at alle der har mulighed for det, vil blive og give en hånd med at rydde op.

Praktisk hjælp:
Vi ønsker vi at gøre det til en fælles fest for menigheden. Det indebærer derfor også, at vi i samlet flok som menighed kan hjælpe hinanden med opgaver i aftenens løb.
Har du lyst og mulighed for at give en hånd og hjælpe med mindre opgaver i løbet af aftenen, så skriv til Maibritt på maibrittmt@kvaglundkirke.dk . Skriv gerne, hvilke opgaver du kunne have lyst til at hjælpe med.

Opgaverne vil blandt andet være: opvask efter spisningen, oprydning af mad efter spisning, klargøring af kaffe, oprydning når aftenen er slut osv.

TILMELDING

Tilmeld dig via formularen nederest på denne side.
Alternativt kan du tilmelde dig ved at sende en mail til Maibritt Thyssen på maibrittmt@kvaglundkirke.dk eller ringe på tlf: 81 40 10 17.

Tilmeldingsfrist: Torsdag d. 2. juni

Det er gratis at deltage.

Børn

Aftenen er som udgangspunkt målrettet de voksne og evt. større børn/juniorer/teenagere. Der vil derfor ikke være særskilt børneprogram og aktiviteter for de mindste børn denne aften. Børn er dog stadig meget velkomne og der kan blive sat en film på i konfirmandstuen i løbet af aftenen for de børn som har lyst.

De mindste børns sommerfest afholdes til spaghettigudstjenesten d. 8. juni. Kom og vær med til en festlig gudstjenste på børnenes præmisser.

Tilmelding til kirkens årsfest

Tilmelding til årsfest i Kvaglund Kirke fredag d. 10. juni kl. 16.00-22.00.

Du kan læse betingelserne for tilmelding på: www.kvaglundkirke.dk/info/billet-betingelser/

Læs også vores persondatapolitik på: www.kvaglundkirke.dk/info/persondatapolitik/

Ved afbud, bedes du sende en mail hurtigst muligt, til maibrittmt@kvaglundkirke.dk så din billet kan frigives til andre.

Mvh. Kvaglund Kirke.

9 Deltager