Årsfest

11. juni – kl. 16:00 - 22:00

Dekorativt billede - billede af balloner

Velkommen til årfest for menigheden i Kvaglund Kirke – 2021

Kirkens årsfest kan nu endelig gennemføres – og det skal fejres!

Fredag d. 11. juni vil vi derfor gerne invitere hele menigheden til årsfest i Kvaglund Kirke. Kom og vær med til en hyggelig aften fyldt med fællesskab.

Menighedsmøde:

Der er spisning, underholdning og lovsang.

Derudover vil der som noget nyt i år være orienteringsmøde fra Kvaglund Kirkes Menighedsråd, samt menighedsmøde for foreningen Kvaglund Kirkes Menighedsfællesskab inden spisningen. Her vil vi blive opdateret på hvad der er sket i kirken den sidste tid – samt hvilke spændende ting, der sker i den kommende sæson for os som kirke.

Program

kl. 16.00: Orienteringsmøde fra Kvaglund Kirkes Menighedsråd, samt menighedsmøde for foreningen Kvaglund Kirkes Menighedsfællesskab.

kl. 18.00: Spisning og underholdning

kl. 21.00: Lovsang

Aftenen slutter ca. kl. 22.00. Vi håber, at alle der har mulighed for det, vil blive og give en hånd med at rydde op.

Praktisk hjælp:
I år ønsker vi at gøre det til en fælles fest for menigheden. Det indebærer derfor også, at vi i samlet flok som menighed kan hjælpe hinanden med opgaver.
Har du lyst og mulighed for at give en hånd og hjælpe med mindre opgaver i løbet af aftenen, så skriv til Maibritt på maibrittmt@kvaglundkirke.dk

Tilmeld dig via formularen nederest på denne side.
Alternativt kan du tilmelde dig ved at sende en mail til Maibritt Thyssen på maibrittmt@kvaglundkirke.dk
Grundet forsamlingsforbuddet er der max 100 pladser – tilmelding efter først til mølle.

Tilmeldingsfrist: Torsdag d. 3. juni

Pris: 100 kr. per person. Hvis man har en opgave i Kvaglund Kirke, er det gratis at deltage. Er du i tvivl, så ring til Maibritt på 81 40 10 17.

Børn

Aftenen er som udgangspunkt målrettet de voksne – der vil derfor ikke være børneprogram og aktiviteter for børn denne aften.
Kom i stedet med til spaghettigudstjeneste med Joachim Hejslet d. 2. juni, hvor vi holder fest for børnene. Tilmelding er nødvendig. Læs mere her:

11. juni
Pris: